CMSPortletBroker.$cloned.Content.2259

Echipa noastra

1

CRISTIAN IACOB, Director Executiv


Cristi, sot si tata, s-a format ca economist, absolvind Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune, in cadrul Academiei de Studii Economice (ASE). 
 
Si-a inceput cariera la o societate de asigurari, iar domeniul acesta l-a atras imediat, pentru ca i se parea extraordinar confortul psihologic venit din protectia financiara pe care o poate aduce despagubirea platita de asigurator.
 
A invatat de la colegii sai importanta si utililatea asigurarilor pentru publicul larg si astazi, nu numai ca-si face meseria cu placere, dar este un real sprijin pentru echipa, dar si pentru prieteni si cei apropiati, care vor detalii si explicatii legate de diverse tipuri de polite.

Invatand utilitatea si beneficiile pe care asigurarile le au pentru fiecare dintre noi, isi doreste ca perceptia asupra intregului domeniu sa fie schimbata in Romania si sa vada la TV stiri informativ-educative.

Angelina Enache

ANGELINA ENACHE, Account Manager


Absolventa a Facultatii de Litere - Universitatea Hiperion, Angelina si-a construit cariera in asigurari si este de mai bine de 7 ani, un membru de baza al echipei Raiffeisen Broker de Asigurare- Reasigurare (RBAR).

Considera brokerajul in asigurari o meserie foarte activa, care iti mentine mereu interesul datorita diversitatii clientilor, a tipurilor de oameni pe care ii intalnesti, a afacerilor si necesitatilor asigurative diferite, precum si a analizei necesare fiecarui client in parte si a ofertelor personalizate negociate cu asiguratorii. Ii place faptul ca mereu are ceva nou de invatat si, desi este in domeniu de ceva vreme, inca mai are anumite aspecte pe care doreste sa le aprofundeze.

In cadrul RBAR se ocupa de toate tipurile de asigurari, inclinatia ei fiind catre asigurarile de sanatate si bunuri. Ii place profesia pe care o exercita tocmai datorita faptului ca poti ajuta oamenii si afacerile pe care le dezvolta indentificand exact solutia de asigurare de care au nevoie.

I-ar placea sa aiba mai mult timp pentru citit si sport, dar orice clipa libera pe care o are, o petrece impreuna cu cei doi copii, cu familia si cei dragi. 

mar

Mariana Constantinescu, Account Manager


Absolventa Facultatii de Marketing si Afaceri Economice Internationale, din cadrul Universitatii Hyperion si din luna februarie a anului 2015 mama unei frumoase fetite, Mariana este un membru de baza al echipei noastre. Si-a inceput cariera din primul an de facultate in cadrul echipei Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare. In prezent detine functia de Account Manager, cu expertiza indeosebi in zona asigurarilor de bunuri si agricole.
Mariana este una dintre persoanele norocoase, careia ii place foarte mult ceea ce face si nu isi doreste ca pe viitor sa schimbe domeniul in care lucreaza. Totusi, ca specialist nu poate sa nu observe faptul ca, in Romania, viziunea sau perspectiva oamenilor in ceea ce priveste domeniul asigurarilor trebuie schimbata. Protectia financiara pe care o aduce fiecare tip de polita trebuie privit ca „un mod de lucru sanatos”, si nu ca o obligatie la contractarea unui credit.
De cand a devenit mama, Mariana a descoperit noi activitati de petrecere a timpului liber, insa nu neglijeaza nici lectura, cartea ei preferata fiind „Maitreyi” de Mircea Eliade.

Ruxandra Mildner

RUXANDRA MILDNER, Account Manager


Ruxandra este unul dintre cei mai vechi membri ai echipei Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare, incepandu-si cariera tot in domeniul asigurarilor, dar intr-o societate de asigurare, imediat dupa absolvirea Facultatii de Finante – Banci, din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) Bucuresti.

Produsele de asigurare, mereu in transformare si imbunatatire nu mai au foarte multe secrete pentru Ruxandra si exact aceasta schimbare continua, ritmul alert si permanenta „lupta” de a obtine noi contracte si retine clientii pe o piata extrem de competitiva, cu multi jucatori, este ceea ce o pasioneaza din punct de vedere profesional.

Dana Dano

DANA NASARAU, Account Manager


Dana si-a inceput cariera intr-o societate de asigurari fiind absolventa a facultatii de Finante -Banci, Asigurari si Burse de Valori, din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE).

Cel mai mult in job-ul de broker ii place faptul ca nu face lucruri mecanice si repetitive, la fiecare client asigurat facand o analiza, care difera de la caz la caz si de care depinde crearea celei mai bune solutii de asigurare, croita exact pe nevoile si specificul fiecarui asigurat in parte.

Comparativ cu inceputul carierei sale in prima partea a anilor 2000, Dana observa in prezent o intensificare a concurentei pe piata asigurarilor. Aceasta face ca negocierile privind produsele de asigurare sa fie tot mai lungi si mai complexe, dar cu atat mai satisfacatoare atunci cand reuseste sa castige clientul si increderea acestuia.

I-ar placea sa calatoreasca in tari precum Jamaica, Cuba, Republica Dominicana bifand deja vacante in destinatii precum Las Vegas si Los Angeles.

Oana Zanfir

OANA ZANFIR, Account Executive


Oana si-a inceput cariera chiar in cadrul Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare (RBAR). Este unul dintre cei mai vechi membri ai echipei RBAR si s-a alaturat acesteia imediat dupa absolvirea Academiei de Studii Politice si Administrative (SNSPA).

Ca profesionist in asigurari, dar si ca mama, Oana considera ca suntem responsabili fata de propria persoana si fata de cei dragi si isi doreste ca oamenii sa inteleaga importanta asigurarilor in fata riscurilor la care fiecare suntem supusi in viata de zi cu zi.

Ori de cate ori poate, Oanei ii place sa calatoreasca, impreuna cu sotul si fetita lor, fiind in acelasi timp o mare amatoare de tenis, fotbal si handbal, acesta din urma fiind sportul pe care l-a practicat de altfel timp de 8 ani. 

Adriana Alexandru

ADRIANA ALEXANDRU, Account Executive


Adriana este absolventa a Facultatii de Management si a Masterului Managementul Resurselor Umane din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE). 

Inainte sa fie broker de asigurari, considera ca acesta este un domeniu anost si repetitiv. A inteles insa repede ca apar mereu noi si felurite spete, care nu numai ca fac din activitatea de zi de zi una foarte interesanta, dar aduce si multe satisfactii atunci cand clientul se declara incantat de serviciile oferite de Adriana, ca parte a echipei Raiffeisen Broker de Asigurare -Reasigurare.
 
Job-ul de broker ii vine ca turnat, pentru ca este o fire sociabila, care interactioneaza usor cu oamenii. In timpul liber, vizioneaza cu mare placere ultimele aparitii de pe marile ecrane sau merge fie la sala, fie in parc pentru a alerga.

vali

VALENTINA VASILE, Account Executive


Profesia de broker in asigurari este invatata din mers de catre Valentina, membra mai noua a echipei. Valentina este absolventa a Universitatii Politehnice Bucuresti, sectia de Inginerie Economica si, in prezent, studenta masteranda la aceeasi specializare.

Diversitatea tipurilor de asigurare nu o sperie, ba dimpotriva, o motiveaza zi de zi pentru ca se bucura si de sprijinul si expertiza colegilor ei.

In timpul liber, Valentina prefera sa mearga la munte, fiind mare iubitoare de drumetii.