CMSPortletBroker.$cloned.Articole.2225

Cumparati-va asigurarea de sanatate inainte sa va imbolnaviti!

boala

De prea multe ori, oamenii ajung sa aprecieze beneficiile produselor de asigurare doar atunci cand ajung in situatia de a regreta ca nu s-au asigurat.
 
De exemplu, cati soferi nu ajung sa regrete ca nu si-au facut o asigurare casco atunci cand isi avariaza masinile si sunt nevoiti sa suporte din buzunar costul usturator al reparatiilor? Sau, si mai grav, cati proprietari de locuinte nu plang ca nu si-au asigurat casele inainte ca acestea sa fie distruse sau avariate de cutremur sau inundatii?
 
La fel se intampla si cu asigurarile private de sanatate: cei mai multi dintre noi se gandesc sa isi incheie o astfel de asigurare doar dupa o anumita varsta, cand problemele de sanatate se inmultesc, devin tot mai presante si costisitor de tratat.
 
Asigurarile de sanatate trebuie incheiete cat mai devreme posibil, la varste cat mai mici. Motivul este ca asiguratorii deconteaza doar costurile tratarii acelor afectiuni care survin dupa data de incheiere a politelor. Afectiunile preexistente, respectiv cele de care suferim deja in momentul in care cumparam asigurarea, sunt excluse din acoperire. In plus, asigurarea de sanatate incheiata din timp reprezinta un suport financiar important in momentul in care starea ta de sanatate sau a unui membru al familiei tale ar fi afectata.
 
Tocmai de aceea, este bine sa ne facem asigurare privata de sanatate cand suntem inca tineri si sanatosi.