CMSPortletBroker.$cloned.Comunicate.2293

Vesti bune: avantaje fiscale mai mari la incheierea asigurarii de sanatate!

De la 1 ianuarie 2016 devine si mai avantajos sa oferi angajatilor asigurari private de sanatate. Si aceasta pentru ca s-au extins si s-au majorat stimulentele fiscale acordate societatilor care incheie astfel de polite pentru angajatii lor.
 
In prezent, cheltuielile cu asigurarile private de sanatate sunt deductibile fiscal in limita a 250 de euro pe angajat pe an si numai pentru politele achizitionate de angajatori in beneficiul salariatilor.
 
In urma modificarii Codului Fiscal, de la 1 ianuarie 2016, limita de deductibilitate la impozitul pe profit urmeaza sa fie majorata de la 250 euro la 400 euro pe angajat pe an. In plus, sunt deductibile la impozitul pe venit, in limita aceluiasi plafon de 400 euro pe an, si primele de asigurare privata de sanatate platite de angajati din buzunarul propriu.
 
Este de retinut si faptul ca se pastreaza prevederile conform carora beneficiul reprezentat de asigurarea de sanatate nu majoreaza cheltuielile cu contributiile la asigurari sociale ale angatorului.
 
Sanatatea este de nepretuit! Noi iti oferim solutiile optime de asigurare, atat pentru tine si cei dragi, cat si pentru angajatii companiei tale. Colega noastra, Angelina Enache, iti sta la dispozitie pentru stabilirea unei intalniri si informatii suplimentare la adresa de email Angelina.Enache@raiffeisen.ro.