CMSPortletBroker.$cloned.Content.2090

Responsabilitate sociala

Raiffeisen Broker a spus prezent la a patra editie a „Cozia Mountain Run”
In 4 iulie 2015 a avut loc in Calimanesti a patra editie a concursului de alergare montana Cozia Mountain Run, care are ca scop atat promovarea alergarii, cat si a drumetiei montane. Fondurile stranse au fost directionate catre programele medicale Eradicarea strabismuluisiLupta impotriva cancerului la copii si adolescenti”. Evenimentul a fost organizat de catre Asociatia Pegas Triatlon Club si Asociatia Noi Orizonturi Familia.

Raiffeisen Broker a luat parte la eveniment prin sponsorizarea tricourilor oferite participantilor la competitie. In plus, angajatii sai au fost voluntari, atat la ecologizarea traseului inainte de competitie, cat si incurajarea participantilor, ajutand organizatorii la punctele de hidratare.
Vizita echipei Raiffeisen Broker la centrul de plasament din Slobozia
Sambata, 28 martie 2015, o parte a echipei Raiffeisen Broker a facut o vizita micutilor de la „Centrul de primire in regim de urgenta 0-3 ani nr. 1”  din Slobozia.
Vizita a fost una deosebit de emotionanta si a avut ca scop nu numai oferirea de sprijin material, constand in alimente, hainute si jucarii pentru micutii gazduiti de institutie, ci si pentru a le oferi, pentru cateva ore, atentie si afectiune.
Raiffeisen Broker sponsorizeaza Asociatia „Inima Copiilor”

In anul 2012, Raiffeisen Broker de Asigurare a acordat o sponsorizare Asociatiei „Inima Copiilor” contribuind la strangererea de fonduri pentru infiintarea si sustinerea Sectiei de terapie intensiva pentru nou-nascuti in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Maria Sklodowska Curie” din Bucuresti, cel mai mare spital pediatric din tara.

Asociatia „Inima Copiilor” va face o sectie moderna, conceputa dupa cele mai noi recomandari in domeniu, cu o capacitate aproape dubla (18-20 paturi) fata de cea a actualei sectii (11 paturi).
Astfel, aproximativ 200 de nou-nascuti care, in fiecare an, nu pot fi internati aici din cauza lipsei acute de spatiu, vor avea o sansa la viata. Aceasta sectie va fi cea mai moderna sectie de terapie intensiva pentru nou-nascuti din estul Europei!