Consultanta

Asigurarea reprezinta un instrument de finantare a pierderilor in cazul producerii unor riscuri, fiind o solutie la probleme legate de risc. Pentru ca solutia sa fie eficienta, este necesar ca aceste probleme sa fie cunoscute, intelese si acceptate. Este vital pentru orice companie sa isi identifice bine riscurile. Doar dupa ce riscurile sunt identificate, evaluate si un prag de toleranta la risc este stabilit, programul de asigurari poate fi configurat pentru a aduce maxim de valoare.

Printr-un management corect si continuu al riscurilor puteti cunoaste, intelege si accepta riscurile asigurabile sau neasigurabile la care este expusa compania.

Managementul riscurilor este un element esential in cadrul unei companii de succes pentru stabilirea unei strategii eficiente de prevenire sau limitare a unor pierderi care pot avea un impact financiar major.

Aplicat consecvent si imbunatatit continuu, managementul riscurilor ajuta la indeplinirea obiectivelor companiei, misiunea noastra fiind sa va sustinem in acest demers.

angelina

Angelina Enache

Account Manager

Raiffeisen Broker de Asigurare - Reasigurare S.R.L.
Calea Floreasca nr. 246C, etaj 15, sector 1, Bucuresti, RO-014476