CMSPortletBroker.$cloned.Articole.2282

Din nou la scoala, dar cu ghiozdanul asigurat!

scoala

Ca in fiecare toamna, una dintre grijile majore ale parintilor este achizitionarea de rechizite scolare. Si, pentru ca acestea sunt cheltuieli importante in bugetul unei familii, avem o veste buna: sunt societati de asigurare care ofera, printr-o clauza suplimentara la contractele de asigurare de locuinta, asigurare si pentru lucrurile scolarilor.
 
Prin aceasta clauza suplimentara pot fi protejate pentru riscurile de deterioarare, distrugere si furt rechizitele scolare, cum ar fi ghiozdanele, rucsacele scolare, mapele, cartile si manualele, caietele, penarele si continutul lor.
 
Pot fi asigurate, de asemenea, trusele, uneltele, echipamentele si instrumentele folosite in activitati scolare si extrascolare organizate. In asigurare pot intra si instrumentele muzicale si carcasele lor, in cazul in care acestea se afla asupra asiguratului in incinta scolii si pe drumul la si de la scoala spre casa.
 
Nu in ultimul rand, pe polita de asigurare a locuintei pot fi incluse si biciclete, patine, role, precum si articole de imbracaminte si obiecte personale ale copiilor, daca acestea sunt deteriorate pe drum in timpul deplasarii la si de la scoala.
 
Prima de asigurare pentru aceasta acoperire suplimentara difera in functie de suma asigurata. De exemplu, la o suma asigurata totala de 1.500 de euro, prima de asigurare este de 5-7 euro pe an.
 
Atentie! Foarte important de precizat faptul ca, prin aceasta clauza din politele de asigurare de locuinta nu se pot asigura telefoanele mobile, agendele electronice, tabletele sau laptopurile aflate in posesia copiilor.