CMSPortletBroker.$cloned.Comunicate.2280

Bucura-te de beneficiile cumparaturilor online! Prin platforma noastra poti achizitiona un RCA usor si rapid!

Am relansat, intr-o forma mai prietenoasa si totodata optimizata, platforma online de cumparare a politelor de raspundere civila auto (RCA), accesibila 24/7, la adresa www.raiffeisenasigurari.ro.
 
Platforma se adreseaza tuturor celor care au nevoie sa incheie usor si rapid o polita RCA, din numai cateva clickuri.
 
Astfel, dupa ce introduceti datele in campurile afisate, veti putea vizualiza ofertele comparate de la 6 societati de asigurare autorizate sa emita polite RCA, pe piata romaneasca.
 
Dupa ce alegeti oferta potrivita pentru dumneavoastra si plasati comanda, aveti la dispozitie doua modalitati de plata: virament bancar si online cu cardul. Livrarea politei RCA se va face gratuit, prin curierat rapid, in maxim 24 de ore de la emiterea ei.
 
Alte beneficii ale achizitionarii RCA prin platforma noastra sunt:
·        Veti fi instiintat prin e-mail privind expirarea politei RCA;
·        La expirare puteti vedea imediat oferta de reinnoire, intrucat daca introduceti doar CUI-ul / CNP-ul si seria de sasiu, toate celelalte date se completeaza automat.
 
Suntem in continuare la dispozitia tuturor celor interesati pentru a oferi cele mai bune solutii de asigurare si sfaturi utile, inclusiv prin contul nostru pe Facebook (https://www.facebook.com/RaiffeisenAsigurari).