CMSPortletBroker.$cloned.Comunicate.2279

„Sanatatea inainte de toate!”

Incepand din luna iulie, am relansat o campanie de educare si informare cu privire la modul de functionare si beneficiile asigurarii de sanatate, atat pentru produsele individuale, dar mai ales pentru cele de grup.

Campania o desfasuram sub forma unor seminarii interactive in care punem accentul pe informarea managerilor, a persoanelor cu putere de decizie si a altor persoane interesate din cadrul companiilor de toate dimensiunile, cu privire la asigurarile menite sa aduca confortul financiar necesar pentru ingrijirea „bunului” cel mai de pret al fiecaruia dintre noi – SANATATEA.

Pornind de la primele griji atunci cand sanatatea ne este afectata - „Unde ma tratez?” si „Cu ce costuri?”, in cadrul seminariilor raspundem la toate intrebarile si aspectele care ii preocupa pe cei prezenti referitor la tipurile de produse, modul de functionare si costurile asigurarilor de sanatate.

 „Datorita varstei, poluarii tot mai accentuate si a modului de viata stresant, afectarea sanatatii este, din nefericire, doar o chestiune de timp pentru multi dintre noi. Astfel, in calitate de consultanti in asigurari, consideram ca este datoria noastra morala si, totodata, un act de responsabilitate fata de societate sa informam despre modul in care asigurarile private de sanatate ne pot ajuta sa alegem unde sa fim tratati numai pe baza calitatii si a performantei medicale, fara sa avem grija costurilor” explica Iulia Ebneter, Director Executiv Raiffeisen Broker de Asigurare – Reasigurare.

Pentru a organiza un astfel de seminar, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail Angelina.Enache@raiffeisen.ro sau pe mobil la numarul +40722.210.174. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!